Penibilul anului din Consiliul Local Piteşti: Dănuţ Dinu! Află de ce!

90
danut dinu suparat

Moment de penibilitate dusă la extrem în ultima şedinţă a Consiliului Local! Nu o spunem noi, ci toţi cei prezenţi! Pe ordinea de zi, aleşii locali au avut de votat acordarea titlului de cetăţean de onoare pentru doi militari răniţi în misiune în Afganistan şi pentru omul de afaceri Gheorghe Badea.

Toate bune şi frumoase până în momentul în care consilierii au votat oferirea titlului lui Gheorghe Badea. Toţi aleşii, indiferent de partid au recunoscut ceea ce a făcut omul de afaceri pentru Piteşti şi judeţul Argeş, numai independentul (sau cel puţin aşa susţine acesta) Dănuţ Dinu a votat împotrivă. Din câte se pare, consilierul nu îl cunoaşte pe Gheroghe Badea…

Dacă ar fi avut nelămuriri ar fi putut cere mai multe înformaţii în şedinţa pe comisii, ar fi putut să caute pe Google şi ar fi găsit mii de articole despre ceea ce a făcut Badea în Argeş!

Spre lămurirea consilierului local Dănuţ Dinu, ajuns în această funcţie după o campanie dusă pe Facebook şi cu iniţiative care stârnesc râsul opiniei publice, Gheorghe Badea este responsabil pentru mii de locuri de muncă, pentru acte de caritate. Mai mult, este singurul afacerist argeşean care a cumpărat o clădire care mai avea un pic şi se dărâma, a refăcut-o aproape de la zero şi a deschis Galeriile Ilfoveanu – un loc unde cultura este pusă pe primul plan.

Astfel, familiile, celor care lucrează pentru Gheorghe Badea, la care o să le mai ceară votul Dănuţ Dinu mai mult ca sigur nu le va obţine.