Percheziţii în Argeş! Dealerul tânărului mort şi aruncat din maşină săltat de mascaţi!

1

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, efectuează 3 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

La data de 15 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, efectuează 3 percheziții domiciliare în județele Argeș și Olt, la locuințele unor persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1 kg. de fragmente vegetale, 4.500 de lei, telefoane mobile şi ustensile folosite la porţionarea şi ambalarea substanţelor interzise.

Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi achiziționat on-line diverse cantități de canabinoizi sintetici de pe site-uri de specialitate din străinătate, pe care ulterior le-ar fi preparat, porționat și ulterior distribuit pe raza județului Argeș.

De asemenea, a reieșit că un tânăr de 28 de ani, din Slatina, ar fi comercializat astfel de substanțe unui consumator din municipiul Pitești, care ulterior a decedat.

Trei persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești pentru audieri.

La acțiune participă polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Argeș și Olt, precum și luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale din cele două județe.