Percheziții DNA la Apă Canal și trei primării importante din județ

370
dnaaaa

Mai multe echipe ale DNA efectuează percheziții în această dimineață la Societatea Apă Canal și la alte trei primării importante din Argeș. Din primele informații, se pare că procurorii ridică înscrisuri de la Apă Canal si primăriile Mărăcineni, Ștefănești și Pitești, într-un dosar referitor la extinderea și reabilitarea rețelei de apă și canalizare în județul Argeș.

Potrivit unui comunicat remis de Primăria Ștefănești, “Direcția Națională Anticorupție efectuează cercetări într-un dosar referitor la extinderea și reabilitarea rețelei de apă și canalizare în județul Argeș; proiect la care orașul Ștefănești a participat în calitate de beneficiar.

Este vorba de un dosar deschis de procurorii anticorupție în anul 2020 și vizează modul în care a fost implementat proiectul și maniera în care s-a derulat investiția.

Perchezițiile vor zece zile, începând cu data de astăzi, 01.10.2020, și constă în identificarea și ridicarea de înscrisuri, precum și verificare sistemelor informatice din Compartimentele Contabilitate, Achiziții-Investiții, Urbanism și Registrul Agricol”

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here