prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Percheziții în Argeș la hoții de lemne! Doi bărbați…

Doi bărbați din Argeș au fost trimiși în judecată pentru furt de lemne. În cursul lunii ianuarie, doi argeșeni, de 51 și 53 de ani, ambii din Săpata, ar fi tăiat fără respectarea regimului silvic 76 de arbori, fără ca aceștia să aibă aplicată în prealabil ștampila mărcii silvice.

Potrivit anchetei, cantitatea de material lemnos furat a fost estimat de către specialiștii silvici la aproape 35 de metri cubi, cu o valoare de peste 10.000 de lei. Pentru administrarea probatorioului, în ziua de 2 februarie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, în urma cărora a fost identificată cantitatea de peste 11 metri cubi de material lemnos, precum și două motofierăstraie, bunuri folosite/rezultate din săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Valoarea prejudiciului a fost recuperată, fiind achitată integral către Ocolul Silvic. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs