Percheziții în Argeș și București! Traficanți -reținuti!

DISTRIBUIȚI
droguri, traficanti, cannabis, retinuti, arges

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Piteşti au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri care acționa în București și Pitești.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Piteşti au continuat activitățile într-un dosar penal ce viza destructurarea unui grup infractional organizat specializat în trafic de droguri de risc, care acționa pe raza județului Argeș și în București. Astfel, data de 7 martie. polițiștii și procurorii au efectuat două percheziții în municipiul București, la locuințele unui bărbat, de 29 de ani, bănuit că vindea en-gross cannabis altor traficanți din București și Pitești.  În urma perchezițiilor, au fost ridicați 258.265 de lei, 580 de euro și 250 de lire sterline, susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor, precum și aproximativ 300 de grame cannabis, 200 de semințe de cannabis și mai multe cântare și ustensile folosite la porționarea drogurilor. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

 

În cadrul aceluiași dosar penal, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat, în luna februarie,  trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești, la domiciliile a trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În urma perchezițiilor, bărbații au fost reținuți, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.