Percheziții în trei comune din Argeș! Află motivul

24
perchezitii, arges, hoti

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală Rucăr şi Hârtieşti, sprijiniţi de 10 subofiţeri jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Mioarele, Stoeneşti şi Valea Mare Pravăţ la locuinţele a 5 bărbaţi bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt comise în cursul lunii august 2015.

În urma percheziţiilor de la locuinţele acestora au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, respectiv 3 motoferăstraie, 1 motocompresor, 1 aparat de spălat cu presiune, 1 generator electric, 1 cd player, 4 bormaşini şi 1 polizor.

Totodată, cu ocazia percheziţiilor la domiciliul unei persoane din comuna Stoeneşti a fost identificată cantitatea de 1.800 ţigarete, fără timbru de acciză. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. 3 din Lg.86/2006.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale ce se impun.