Performanță! Gentea a obținut finanțare de 100% de la bugetul de stat pentru RATEN!

DISTRIBUIȚI
cristian gentea 2017

Cristian Gentea a obținut finanțare de 100% de la bugetul de stat pentru RATEN! Pentru prima data în ultimii ani, Regia Autonomă Tehnologii Nucleare va beneficia de o sumă consistentă pentru cercetare.

Mai exact, după ce ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a fost initial de acord cu o finanțare de 60% de la bugetul de stat, în urma intervenției deputatului Cătălin Rădulescu și a negocierilor duse de președintele PSD Pitești Cristian Gentea, RATEN va primi în acest an 84, 3 milioane lei.

„Îi mulțumesc lui Cătălin Rădulescu pentru că mi-a deschis ușa la domnul ministru Teodorovici. Acum RATEN are finanțare de 100%, 84,3 milioane lei deși pentru 2019 se propusese numai 60%. Am fost la București și m-am bucurat de spirjinul domnului președinte Dragnea și al premierului Viorica Dăncilă. Le voi demonstra că n-au dat acești bani degeaba. Voi avea grijă de reparații, investiții și de oameni. Săptămâna aceasta a m semnat un memorandum cu o firmă americană. Vom face un produs radiofarmaceutic pentru tratarea cancerului. E singurul loc din Europa unde se va face”, a declarat mulțumit Gentea.