prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pericol iminent în fața Colegiului Armand Călinescu! „Nu se poate face chiar nimic încât pietonii care trec să fie în siguranță?”

Zeci, chiar sute de piteșteni își pun în pericol viața în fiecare zi în fața Colegiului Armand Călinescu din cauza constructorului care nu a respectat legea și a ocupat în totalitate trotuarul cu schele pentru reablitarea fațadei unității de învățământ. Un piteștean a atras atenția recent pe grupul de facebook „Pitești, orașul meu!” despre pericolul iminent la care sunt supuși pietonii care tranzitează zona dinspre și spre Calea București.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. COPII BĂTUȚI, STRÂNȘI DE GÂT ȘI UMILIȚI ÎN CREȘĂ! EDUCATOARE CONDAMNATĂ!

„Și totuși, nu se poate face chiar nimic încât pietonii care trec prin fața Grupului Școlar Armand Călinescu (fostul Liceu Industrial M.I.U. (al Ministerului Industriei Ușoare)) să fie în siguranță? Există niște lucrări în desfășurare, care forțează pietonii să coboare direct pe carosabil. Când merg cu fața către mașini, mai e cum e, dar când pietonii și mașinile merg în același sens este o situație cel puțin delicată, dacă nu chiar periculoasă pentru pietoni.Mulțumesc în avans pentru implementarea unei soluțiile de siguranță dintre mai multele posibile” este mesajul postat de piteștean.

Reacțiile nu au întârziat să apară, mulți dintre locuitorii Piteștiului criticând dur decizia contructorului de a bloca trotuarul:

  • În orașul surzilor și al orbilor, nu! Sau dacă se face este pentru a arata ca se poate dar doar dacă am chef…
  • Astfel de lucrări exista și în alte orașe, dar trotuarele nu au fost blocate, ci s-a făcut un pasaj de protecție prin schela
  • Se poate face…să le dea Dumnezeu minte la toți…ochi să vadă..urechi să audă…și să lase telefoanele când se deplasează !!!!!
  • Ocoliți prin Lunca Argeșului, nu vedeți cã au pus indicator???

Vă reamintim faptul că de aproximativ trei ani, pietonii care merg spre Calea București sau vor să ajungă în zona intersecției Calea București cu I. C. Brătianu sunt nevoiți să coboare în stradă, printre mașini, din cauza schelelor care ocupă în totalitate trotuarul pe două porțiuni, așa cum am mai scris în urmă cu două luni aici. Mai mult, ultimul blocaj este chiar în curbă, astfel încât șoferii nu au vizibilitatea necesară pentru a evita orice pericol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs