Pericol pe drumurile din Argeș! Poliția în alertă!

DISTRIBUIȚI
taximetristi, amenzi, controale, politia_locala, pitesti

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, împreună cu poliţişti din cadrul secţiilor de poliţie urbane au acţionat pe raza municipiului pentru depistarea conducătorilor de autovehicule ce nu respectă regimul legal de viteză.

În urma acţiunii au fost depistaţi: A. Florea, de 52 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 127 km/h, Ş. Fernando, de 22 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 118 km/h, Ș. Gheorghe, de 60 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 101 km/h și G. Florina, de 29 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism, fiind înregistrată de aparatul radar cu viteza de 121 km/h.

Conducătorii auto au fost sancționați contravențional conform OUG 195/2002 cu amenzi în valoare totală de 5220 lei, în toate cazurile fiind reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.