prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pericol public! Tânăr de 21 ani – prins drogat la volan! Pozitiv la două stupefiante!

În noaptea de 02 spre 03 august a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 21 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă din Câmpulung, în timp ce se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a indicat prezența a două astfel de substanțe.

CITEȘTE ȘI: IMPACT VIOLENT ÎNTRE O MAȘINĂ ȘI UN TIR PE A1! POMPIERII – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Ca urmare a rezultatului testării, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs