Pesediștii care au scăpat de tăvălugul liberalilor! Ce social democrați au rămas în fruntea instituțiilor cheie din Argeș

243
psd, traseisti, pam, pnl, arges, alegeri locale

O dată cu venirea la guvernare, liberalii au început să schimbe o parte din oamenii din funcțiile cheie din județul Argeș. Și-au impus favoriții în anumite instituții, dar în altele nu au putut din cauză că oamenii aflați în fruntea deconcentratelor au făcut o treabă bună în ultimii ani sau că și-au câștigat postul prin concurs.

Dumitru Tudosoiu – inspector general al ISJ Argeș

scandal valea danului, eleva molestata, titi tudosoiu

Dumitru Tudosoiu se află la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș din 2014, când l-a înlocuit pe liberalul Florin Gardin. Social democratul deținuse până în acel moment funcția de inspector general adjunct.
În următorii ani, ca „general” și ca ales local a luptat pentru învățământul argeșean, prin diverse proiecte pe care le-a susținut la toate instituțiile abilitate. Tocmai din această cauză, Tudosoiu a primit în urmă cu câteva luni o prelungire a mandatului cu încă un an.

Cristian Cocea – directorul Direcției Județene de Cultură și Patrimoniu Argeș

Cristian Cocea este unul dintre cei mai vechi directori din județul Argeș. Scump la vedere, dar și la acțiuni, Cristian Cocea a fost menținut pe funcție, indeferent de culoarea politică a guvernării.
Mai mult, sub conducerea sa, mai multe clădiri de patrimoniu, cu o valoare inestimabilă din punct de vedere istoric și cultural au ajuns în paragină.

Armand Chiriloiu – Direcția Silvică Argeș

chiriloiu piscu negru

Ca și Cocea, Armand Chiriloiu conduce de ani de zile Direcția Silvică Argeș. Chiar dacă a fost în prim planul unor scandaluri și a defrișării masive, susținerea din partea unor persoane cu influență a făcut ca acesta să nu fie schimbat și să continuie să conducă DS Argeș.

Aida Enache – Casa de Pensii Argeș

Aida Enache conduce Casa de Pensii Argeș din 2013. Înainte a fost director în cadrul Direcției de Muncă și Prestații Sociale Argeș. Este membru PSD și a fost una dintre cele mai vechi persoane care au militat pentru partid.

Diana Eftene – OJFIR Argeș

Diana Eftene este la conducerea OJFIR Argeș de aproximativ doi ani. Chiar dacă s-au vehiculat multe nume din PNL care să-i ia locuol, până în acest moment, social democrata a rămas în funcție. Este consilier județean și președinte al TSD Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here