Peste 10 bărbați – depistați, într-o singură zi, în timp ce transportau ilegal lemne

Mai muli bărbați au fost amendați de polițiștii argeșeni,duminică, după ce s-a constatat că aceștia transportau lemne fără documente legale. Valoarea totală a amenzilor a fost de 16.000 lei.

Distribuie prietenilor

„În ziua de 21 iunie a.c., poliţiştii argeşeni au acţionat pe raza de competenţă, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, Direcției Silvice Argeș, precum și cu personalul silvic cu atribuții de control/de pază pe linie silvică, ocazie cu care au fost depistați 12 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani, care au deținut sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu atelaje sau autoutilitare, fără documente legale.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, conform Legii 171/2010, în valoare totală de 16.000 de lei, și a fost confiscată cantitatea de aproape 7 metri cubi lemn de foc de diverse esenţe, care a fost predată ocoalelor silvice competente”, informeazî IPJ Argeș.