Peste 20 de tone de gunoi strânse de pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu!

51

Reprezentanții Primăriei Pitești, lucrători ai Societății de Salubritate, Poliția Locală și cea Națională, dar și alte entități administrative în această dimineață pentru strângerea gunoiului de pe Strada Fundătura Nicolae Bălcescu.

Peste 20 de tone de gunoi au fost strânse în această dimineață de către angajații Salubritate 2000 SA, fiind folosite 8 mașini pentru a curate zona.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest fenomen, autoritățile intervenind de mai multe ori în ultimii ani, la ultima acțiune de acest tip, anul trecut, fiind ridicate circa 20 de mașini de gunoi.

Familia Popa, proprietarii de la Nr. 50 de pe Strada Fundătura Nicolae Bălcescu sunt cunoscuți de către autorități pentru faptul că adună gunoaie de diverse tipuri din pubele ale firmelor de salubritate și le depozitează în curtea propriei case dar și pe stradă, pe trotuar, astupând chiar și canalele de preluare a apelor pluviale.

În zonă exista un real focar de infecție care pune în pericol sănătatea publică iar cetățenii în cauză strâng, odată cu gunoiul și zeci de câini vagabonzi producând disconfort locuitorilor din zonă.