prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Peste două milioane de mașini-rechemate de urgență în service! Probleme majore!

Peste două milioane de mașini-rechemate de urgență în service! Probleme majore! Honda a inițiat o campanie de rechemare pentru aproximativ 2,6 milioane de autovehicule. Sunt vizate atât modele construite sub marca Honda, cât și mașini de la ramura de lux a japonezilor, Acura. Potrivit Carscoops, cauza rechemării are de-a face cu un lot mare de pompe de combustibil Denso defecte care au fost montate pe numeroase mașini Honda și Acura produse între 2017 și 2020.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

Problema se concentrează pe un rotor al pompei de combustibil creat incorect, a cărui formă defectă ar putea face ca acesta să interfereze cu corpul pompei de combustibil, ducând astfel la alimentarea precară cu combustibil. De asemenea, NHTSA avertizează că lipsa de combustibil ar putea însemna că motorul se poate opri în timpul conducerii, rezultând într-un accident.

Honda și Acura spun că nu au fost raportate răniri sau decese din cauza pompelor suspecte, dar Honda a rezolvat 4.042 de cereri de garanție. Cu toate acestea, acest număr pălește în comparație cu cele 2,6 milioane de vehicule afectate de rechemarea anunțată în această săptămână pentru aceeași problemă.

Printre modelele afectate se numără Honda Civic, CR-V, HR-V, Fit, Odyssey sau Passport. De la Acura regăsim pe listă aproape toată gama de modele.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs