Petre Daea loveşte din nou! Ministrul nu se dă bătut şi susţine campania până ‘plânge împreună cu oaia’

DISTRIBUIȚI

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a aflat la Alba iulia,unde a participat la caravana campaniei Alege oaia – o campanie menită să promoveze produsele din carne de oaie și alte produse tradiționale.
Ministrul Agriculturii, care s-a plimbat printre tarabele târgului din Alba Iulia și a gustat de la fiecare producător, spune că deja se văd rezultate concrete ale acestei campanii, prin faptul că în magazine au apărut mult mai multe produse din carne și din lapte de oaie.
Întrebat dacă a auzit bancurile făcute pe seama campaniei, ministrul agriculturii a spus că ”Daea e pregătit să ia bătaie, atât de mult, încât să plângă împreună cu oaia”, potrivit Europa Fm.Ministrul Agriculturii a refuzat să comenteze dezvăluirile recente ale ministrului de interne, Carmen Dan, care a spus că a găsit dispozitive de înregistrare în propria locuință. Întrebat dacă se simte vizat de o operațiune similară, Petre Daea a spus:
”Eu mă văd vizat de un interes excepțional, la fel ca și colegii mei, de a face bine pentru țară, într-un angrenaj de respect instituțional și de comportament civic deosebit, în așa fel încât românii să fie cu românii, și România să fie cu liniștea pe care i-o putem da fiecare dintre noi și cu siguranța că lucrurile sunt pe un făgaș normal, în așa fel încât toți să ne simțim bine la locul lui și să facem ceea ce trebuie împreună pentru binele tututot și în folosul fiecăruia. ”