Petrecere cu poliția la Cornul Vânătorului! Mireasă bătută de socră la nuntă

10
batuta_de_soacra, nunta_cu_politia, scandal

Relația noră-soacră a fost în permanență una controversată, s-au compus cântece dar și bancuri inspirate de această ”dragoste” extrem de rar întâlnită. S-a întâmplat de multe ori ca în aceste dispute interminabile soacra să fie bătută de noră sau invers, numai că niciunul dintre aceste episoade violente nu s-a petrecut chiar la nuntă. Până acum! Iată că premiera a avut loc chiar la Pitești, la o nuntă aflată în plină desfășurare într-una dintre sălile restaurantului Cornul Vânătorului. Nora și soacra au lăsat de-o parte orice rețineri și au izbucnit de față cu toți mesenii. Ce a urmat e demn de cascadorii râsului, mireasa a sunat la 112, polițiștii numărându-se printre cei care i-au felicitat pe prospeții căsătoriți.

Mireasa pălmuită de soacră

Scena desprinsă din filmele de comedie este cât se poate de reală și s-a petrecut în ultimul week-end din luna august. După ce actele au fost semnate, și mirii au spus ”da” atât în fața ofițerului stării civile cât și în fața lui Dumnezeu au mers să sărbătorească ziua extrem de importantă în viața lor la restaurantul Cornul Vânătorului. Mai era mult până ce petrecerea să ajungă la final, numai că distracția a fost întreruptă brusc. Protagonistele, nora și soacra s-au luat la ceartă în văzul tuturor,  fără să mai țină cont de absolut nimic. Motivul, unul de-a dreptul hilar, soacra nu a fost de acord cu muzica pe care nora a pus-o la nuntă așa că,mai aprigă la mânie, nu a acceptat ca nora să sufle în fața ei și i-a dat o palmă. Suntem siguri că acesta nu a fost adevăratul motiv al disputei dintre cele două și că probabil lucrurile între ele mocneau de ceva vreme. Nici nora nu s-a lăsat cu una cu două și nu a acceptat o asemenea umilință chiar în ziua în care era îmbrăcată mireasă, așa că a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 spunând că soacra i-a dat o palmă la nuntă.

Nunta nu s-a anulat, palma s-a uitat

O echipă de polițiști a ajuns în zonă chiar în momentul în care mirele se ruga cu cerul și cu pământul de proaspăta lui soție să uite tot, să se bucure de cea mai importantă zi din viața lor și să uite nesăbuințele mamei sale.  Și cum în dragoste și în război e permis orice, soția a închis ochii și le-a spus polițiștilor că nu s-a întâmplat nimic. S-a gândit probabil că oricum nunta era compromisă pentru că mai mulți meseni s-au ridicat și au plecat pentru că nu au vrut să fie părtași la acest scandal. Ca să nu mai vorbim că dacă suținea în continuare că a fost lovită, polițiștii ar fi fost nevoiți să oprească nunta și să le ia tuturor declarații. Până la urmă, oamenii legii au făcut cale întoarsă, dar nu înainte să-i spună miresei că, potrivit legii, mai are la dispoziție câteva zile să depună plângere îmotriva soacrei.