Petrecere spartă de mascați la Rucăr. Zeci de amenzi aplicate!

Deși autoritățile au impus măsuri stricte privind combaterea și răspândirea noului coronavirus, mai sunt argeșeni care tratează lucrurile superficial și nu vor să se supună regulilor. Chiar dacă numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus a înregistrat o creștere accentuată în ultimele săptămâni, unii argeșeni decid, chiar dacă este interzis, să facă în continuare petreceri private. Problema este că nu doar organizatorul este de vinnă, deaorece zeci de persoane patricipă la astfel de evenimente.

Este și cazul unui argeșean care a decis, să organizeze un eveniment privat, la o pensiune de pe raza localității Rucăr. La eveniment au participat 50 de persoane. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat verificările pentru identificarea persoanelor participante și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie prietenilor

Astfel, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.000 de lei, persoanelor care au participat la evenimentul respectiv.

Vă reamintim că, la momentul depistării, atât organizatorul evenimentului, cât și reprezentantul pensiunii au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei fiecare, conform Legii 55 din 2020, privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.