Piața din Trivale este gata! Galerie foto

108
dav

Piața din Trivale va fi dată în cel mai scurt timp în folosință! Cădirea a fost modernizată din temelii, este prevăzută cu mese și spații individuale de comercializare, este dotată cu un sistem modern de climatizare și spații sanitare.

„Era o înghesuială fantastică în zonă, construcții de 40-50 de ani. Acum se circulă mult mai ușor, am făcut locuri de parcare. Ieri s-a terminat asfaltarea, mai sunt de făcut niște marcaje. Nu suntem hotărâți să facem un bazar în piață. Condițiile sunt peste orice așteptări, foarte bune. Pentru 80-90% dintre spații avem dosare, sunt în analiză. Ne dorim cât mai mulți producători. Vom păstra câteva mese și pentru producătorii volanți, pentru cei care vând ouă, pătrunjel din gospodărie”, a declarat primarul Cornel Ionică.

Potrivit edilului Cornel Ionică, în acest moment sunt cereri pentru aproximativ 90% din spații. Mai mult,mașinile de aprovizionare vor avea un acces separat, pentu a nu mai încurca traficul din zonă.

Lucrările au fost executate de către Asocierea SC ZEUS SA (lider) – SC SELCA SA, iar valoarea investiției a fost de peste patru milioane de lei.