Piteștean reținut după ce a tăiat cu un cuțit o femeie pe față

Un piteștean, în vârstă de 59 de ani, a fost reținut de polițiști, în județul Bihor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol. Bărbatul este recidivist, fiind cunoscut cu astfel de îndeletniciri, având mai multe dosare în care se fac cercetări pentru lipsire de libertate sau viol.

De această dată bărbatul a fost reținut după ce ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie. Pentru că aceasta a refuzat, piteșteanul ar fi tăiat-o pe față cu un cuțit.

Distribuie prietenilor

„În ziua de 21 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 59 de ani, din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 24 martie a.c., bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie din Dâmbovița, sub amenințarea cu acte de violență, împrejurare în care ar fi rănit-o”, informează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.