prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. 25 de terenuri de sport deschise pentru elevi în vacanță! Lista completă!

Peste 20 de terenuri de sport ale școlilor gimnaziale și ale liceeleor din Pitești vor fi deschise în vacanța de vară, a anunțat viceprimarul Mihai Mihăilescu. Până la începerea anului școlar, elevii vor putea să meargă să se joace în siguranță pe terenurile sportive ale unor unități de învățământ, după ce în urma cu ceva timp a fost aprobată o hotărâre de Consiliu Local, dar și o lege care să le permită accesul tinerilor. De asemenea, aceștia o vor putea face în intervalul orar 08:00-21:00.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS LA SJU PITEȘTI! UN CUNOSCUT MEDIC ATI A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ!

„În urma unei hotărâri a Consiliului Local și a unei legi votate în Parlament, s-a hotârât ca terenurile de sport din unitățile de învățământ să fie deschise pentru accesul publicului și în special al copiilor. Pot să vă dau o situație exactă în acest moment a unităților școlare care au terenurile deshise pentru copii, ținând cont că este și vacanță, s-au terminat și examenele și, acum, copiii pot merge liniștiți să se joace în siguranță pe terenurile de sport de la unitățile de învățământ.

Școala Gimnazială Nicolae Simonide, Școala Gimnazială Ion Minulescu, Școala Gimnazială Ion Pilat, Școala Gimnazială Tudor Argezi, Școala Gimnazială Marin Preda, Școala Gimnazială Mihai Eminescu, Școala Gimnazială Negru Vodă, Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, Școala Gimnazială Alexandru Davila, Școala Gimnazială Adrian Păunescu, Școala Gimnazială I.L. Caragiale, Școala GimnazialăTudor Mușatescu, Școala Gimnazială Matei Basarab, Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu, CN IC Brătianu, CN Alexandru Odobescu, Liceul Ion Barbu, Liceul Dimitrie Dima, Colegiul Ion  Cantacuzino, Liceul Dacia, Colegiul Tehnic Costin D Nenițescu, Liceul Tehnologic Constantin Brancuși, precum și noul teren de la Maria Teiuleanu, care este doar pentru handbal și Liceul cu Program Sportiv Viitorul” a anunțat viele Mihăilescu.

În schimb, există și probleme din cauza cărora unele terenuri nu sunt disponibile. În unele locații se fac în această perioadă lucrări de reabilitare, iar la Colegiul Național Zinca Golescu, conducerea a decis, din motive necunoscute, că nu se poate realiza accesul la terenul de sport.

„La Școala Traian se fac reparații, la Nicolae Iorga, de asemenea, sunt lucrări, la Nicolae Bălcescu se fac lucrări, la Mircea Eliade terenurile sunt dezafectate, din păcate. Un răspuns negativ, din păcate, și rămâne de discutat, la Colegiul Zinca Golescu, dânșii spun că nu se poate realiza accesul. Și la Astra, la fel, se fac reparații” a adăugat Mihăilescu.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs