prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Anunț important de la Termo Calor! Se întâmplă din martie!

Pitești: Anunț important de la Termo Calor! Se întâmplă din martie!
Din 15 martie 2024, în Pitești, facturile de energie termică se vor plăti numai electronic! Termo Calor Confort S.A. aduce la cunoștința clienților săi că, din data de 15 martie a anului curent, se vor desființa casieriile societății, măsură luată pentru a moderniza și eficientiza operațiunile finaciare și pentru a răspunde preferințelor clienților în ceea ce privește modalitățile de plată.
După această dată, modalitățile de plată pentru facturile de energie termică sunt următoarele:
1. Plată directă la Libra BANK în contul Escrow nr. RO23BREL0002001283630101 (în curând, vor fi deschise conturi și la alte bănci);
2. Plată on-line prin internet banking;
3. Plată cu cardul bancar direct pe site-ul societății https://client.termopitesti.ro.
Plățile electronice pot oferi o urmărire mai clară a fluxurilor de bani și pot facilita controlul asupra tranzacțiilor.
Conform art. 20 din Legea 196 din 20 iulie 2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor, fiecare asociație de proprietari este obligată să deţină un singur cont bancar.
În vederea plăţii cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, datele de identificare ale contului bancar se comunică tuturor proprietarilor prin afişare la avizier, odată cu lista de plată a cheltuielilor asociaţiei de proprietari.
Conform normativelor europene, măsurile legislative adoptate au vizat încurajarea viramentelor bancare și a folosirii cardurilor bancare, având în vedere numeroasele efecte negative pe care le poate avea utilizarea numerarului în locul transferurilor electronice, atât din perspectivă bugetară, cât şi din perspectivă sanitară.
În cazul României, demersurile legislative în această direcţie au început cu peste două decenii în urmă, vizând diverse tipuri de tranzacţii şi plăţi. Acest efort constant şi continuu a dat roade, fapt surprins de diverşi indicatori din economie.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs