prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești! Cerșetorii și prostituatele fugăriți de poliție! Controale la sânge!

Prostituția, cerșetoria sau conducerea sub influența substanțelor psihoactive sau ale alcoolului sunt câteva dintre infracțiunile urmărite de către polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești în ultimele 24 ore.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat două femei, de 30, respectiv 33 de ani, care care atrageau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale pentru a obține foloase materiale. Acestea au fost sancționate contravențional, conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

De asemenea, s-a acționat pentru depistarea și sancționarea actelor de cerșetorie, precum și a persoanelor care practică prostituția stradală, fiind legitimate aproximativ 200 de persoane și verificate circa 100 de autoturisme.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii piteșteni de ordine publică au aplicat, în total, 64 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.820 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Cu aceeași ocazie, au fost purtate discuții și cu privire la modificările legislative referitoare la modul de pedepsire a unor infracțiuni rutiere, precum și cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe cu efect psihoactiv.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs