Pitești. Explozie într-un bloc din Trivale. Femeie rănite și oameni evacuați!

În jurul orei 03:50 pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină în cazul unui explozii neurmată de incendiu, care s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Pitești.

În urma incidentului, proprietara locuinței, o persoană se sex feminin în vârstă de 69 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică și nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.

Pompierii sunt la fața locului pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și primul ajutor la nevoie.

Pagube însemnate au fost constatate până acum la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1 și la un autoturism parcat în apropiere.

Totodată, până acum au mai fost afectate ușor alte trei locuințe de la etajele superioare ale aceleiași scări a blocului. Pagubele înregistrate au fost în principal la elementele de tâmplărie (ferestre și uși) ale locuințelor. Autoturismul prezintă zgârieturi și o anvelopă spartă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.