Pitești Mall, destinație pentru dragoste în acest week-end

DISTRIBUIȚI
euromall_pitesti, valentines_day, premii

La Pitești Mall, în luna februarie sărbătorim iubirea. Jocuri și concursuri amuzante vor fi organizate pentru îndrăgostiți sâmbăta aceasta, iar What’s Up va susține un super concert de la ora 19.00. Vino și tu alături de perechea ta, îndrăgostit de distracție, la Pitești Mall și poți câștiga premii ca în dragoste – în doi! Organizatorii au pregătit sute de vouchere la film, baloane în formă de inimioare, jocuri și concursuri, un decor special, poze la minut, precum și o tombolă cu un premiu constând într-un city break la Paris, orașul iubirii. 

Statuia lui Cupidon, de 3 metri înălțime

Un decor nou, reprezentativ pentru sărbătoarea iubirii îi așteaptă pe îndrăgostiți la Pitești Mall, în perioada 13 – 24 februarie. Labirintul dragostei este un proiect interactiv realizat pe o suprafață de 60 de metri pătrați, cu intrări separate pentru el și ea. După ce parcurg traseul întortocheat, îndrăgostiții se vor întâlni la mijloc, unde calea celor doi iubiți se unește într-un singur culoar, cel al dragostei. Un Cupidon de trei metri înălțime veghează asupra cuplurilor care se pot așeza pe o canapea în formă de nor, aflată la baza statuii, pentru a face poze pe suport magnetic, care le vor fi înmânate pe loc, zilnic, în perioada 13-24 februarie, între orele 17.00 – 21.00.  Cuplurile care își vor petrece sâmbăta la Pitești Mall, începând cu ora 17.00, vor avea parte de o mulțime de surprize și vor fi supuși la diferite probe amuzante, menite să le întărească relația și să le testeze iubirea. Vor trebui să-și recunoască perechea fiind legați la ochi, să își declare iubirea folosindu-se de trei cuvinte amuzante, să mimeze o declarative de dragoste și se vor putea căsători pentru o zi. Aceștia vor primi premii și vor avea ocazia să imortalizeze această zi alături de persoana iubită, primind poza pe suport magnetic, pe loc.  Nici cei singuri nu vor fi uitați de organizatori, fiind provocați să își găsească jumătatea în cadrul unei sesiuni de speed dating, întâlniri pe bandă rulantă. Seara se va încheia cu un concert susținut de What’s Up pe scena din Pitesti Mall, de la ora 19.00. 

Premiul cel mare, un city break la Paris

Pitești Mall răsplătește clienții îndrăgostiți de shopping cu un premiu romantic. Cuplurile care vor face cumpărături în valoare de minim 100 de lei, în perioada 13 – 24 februarie, se pot înscrie la Biroul de informații din Pitești Mall în cursa pentru câștigarea unui city break în doi la Paris. Extragerea câștigătorului se va face pe 24 februarie, fericitul cuplu urmând să plece într-o aventură romantică în orașul iubirii în perioada 26 – 28 februarie. 

Duminica este dedicată copiilor

Copiii sunt invitați și duminica aceasta, de la ora 16.00, să se bucure de spectacolul de teatru “Vrăjitorul din Oz”, în care personaje de basm vor prinde viață cu ajutorul actorilor, păpușilor și mascotelor. Cei mici vor participa la ateliere de creație unde vor realiza inimioare pentru persoanele dragi, se vor picta pe față și vor primi cadouri. 

Premii oferite clienţilor zilnic 

Pitești Mall organizează în această perioadă o campanie care premiază clienții fideli în fiecare zi, de luni până vineri. Centrul comercial îi răsplătește pe cei care fac cumpărături în perioada 1 februarie – 30 noiembrie cu sesiuni de shopping de 500 de lei pe zi. Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la această campanie este să faceți cumpărături de minim 200 de lei din magazinele din Pitești Mall și să mergeți la Biroul de informații aflat la parterul centrului comercial unde veți completa un talon de participare la campanie.  Pentru atingerea sumei de 200 de lei puteți cumula până la trei bonuri de cumpărături din aceeași zi. Astfel, aveți șansa de a câștiga unul din premiile acordate zilnic, de luni până vineri, care constau în sesiuni de cumpărături în valoare de 500 de lei din magazinele participante la campanie: Adidas, La Femme, Strike Mania, Kids Mania, Yves Rocher, Deichmann, Benvenuti, Pizza Bonita, KFC, Alb și Negru, Rinascenti, Pada Murre, Kendra, Kultho, B&B Collection, Splend’or, Claire’s, Motivi, Gatta, Kallia, Hervis, C&A, Mondex, Salad Box, Lee Cooper, Kenvelo, Timeout, Tom Tailor, Fanylux, Bigotti, Braiconf, Otter, Aldo, Bijuteria Teilor, Musse, Flormar, Plusoptic, Ice Flower, Secret Café, Da si Nu, Subway, Poema și BSB.  Mai multe detalii găsiți pe www.facebook.com/pitestimall și pe www.pitesti-mall.ro.