prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. „Omul-păiangăn” a pus autoritățile pe jar! Două nopți la rând!

Autoritățile din Pitești au fost puse pe jar două seri a rând de un bărbat care s-a urcat într-un copac lângă intersecția de la CaleaBucurești și a amenințat că dă foc. Din primele informații, „Omul-păiangăn” de Pitești și-a început „acțiunea” în urmă cu două zile, moment în care la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și polițiști.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! SOȚIA ȘI NEPOȚII UNUI CUNOSCUT AFACERIST, LEGAȚI DE MÂINI ȘI DE PICIOARE, ÎN PROPRIA CASĂ! JAF CA-N FILME!

Salvatorii au încercat să discute cu bărbatul, dar, la un moment dat, acesta chiar a încercat să dea foc copacului. Din fericire, arborele este verde… și nu a luat foc. Până la urmă, acesta a conorât din copac și a fost preluat de un echipaj medical care l-a transportat la Secția de Psihiatrie a SJU Pitești. Nu a rămas internat… de data aceasta!

La nici 24 ore, bărbatul, perseverent de fel, a repetat acțiunea! A venit, s-a urcat în același copac și a încercat să dea foc… din nou! Nici de această dată nu a luat foc… În schimb, trei echipaje de Poliție, un echipaj SMURD și două autospeciale ale ISU Argeș au intervenit la fața locului pentru a-l calma pe bărbatul cu probleme psihice. După ce „și-a făcut numărul”, și de această dată, acesta a coborât din copac și a mers glonț la echipajul SMURD, care l-a dus, din nou, la Psihiatrie, unde, de această dată a rămas și internat.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs