prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Șofer drogat cu cinci substanțe, prins la volan!

Pitești: Șofer drogat cu cinci substanțe, prins la volan!

În ziua de 12 august, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Suseni, care conducea un autoturism în municipiul Pitești, în timp ce se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a indicat prezența a cinci astfel de substanțe.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! TÂNĂR DE 18 ANI-MORT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT LA LUNCA CORBULUI!

Ca urmare a rezultatului testării, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanței.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs