prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Sute de locuințe, fără apă potabilă! Află când și în ce zonă!

Pitești: Sute de locuințe, fără apă potabilă! Află când și în ce zonă! Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, cartier Prundu, în ziua de marţi, 14.11.2023, între orele 09:00 – 20:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: Bd. Petrochimiştilor – de la fosta Autobază până la Vamă, str. Prundu Mic şi str. Bănănăi cu străzile adiacente.
Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului „Deviere reţea de apă, municipiul Piteşti, Aleea Anghel Saligny“. Apă Canal 2000 SA își cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs