prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Tânără agresată și dezbrăcată în Gară! Incredibil ce a putut să facă un bărbat!

Pitești: Tânără agresată și dezbrăcată în Gară! Incredibil ce a putut să facă un bărbat!

În dimineața zilei de 14 iunie, polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o tânără, cu privire la faptul că în timp ce se afla în zona unei stații de cale ferată, ar fi fost condusă de un bărbat la o încăpere de la subsol, unde acesta ar fi încercat să o dezbrace. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției de către polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Din verificări s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Costești, ar fi solicitat unei tinere de 19 ani, care se afla în stația de cale ferată, cu intenția de a efectua o călătorie cu trenul, să îl însoțească într-o încăpere de la subsol, unde cel în cauză ar fi încercat să o dezbrace.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol, în care cercetările sunt desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În ziua de 14 iunie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua de 15 iunie, cel în cauză a fost prezentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs