prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. Spargere la Trattoria! Hoțul prins În flagrant!

În noaptea de 21 spre 22 iunie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați de către dispecerul unei societăți de pază despre faptul că, în urma declanșării sistemului de alarmă de la o societate comercială asigurată cu servicii de pază, o persoană a fost depistată în incintă, după ce ar fi încercat să sustragă bunuri.

CITEȘTE ȘI: ACUM! CARAMBOL LA POIANA LACULUI! DOUĂ PERSOANE RĂNITE!

Persoana depistată a fost identificată ca fiind un bărbat de 25 de ani, din Davidești, iar din verificările preliminare, s-a stabilit că cel în cauză ar fi pătruns în interiorul localului Trattoria prin forțarea unei uși de acces, iar înainte de momentul depistării în flagrant delict, de către reprezentanții societății de pază, și-ar fi însușit un televizor din incinta societății, bunul în cauză fiind predat ulterior către reprezentantul societății.
Persoana depistată a fost condusă la sediul poliției, pentru cercetări.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Polițiștii de investigații criminale din cadrul aceleiași secții de poliție au continuat cercetările, iar după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs