Pizza Luca… cu surprize!

Pizza Luca pune clienții să alerge în tot orașul pentru o comandă! După ce a renunțat la livrările la domiciliu, pizzeria pune clienții într-o postură josnică, punându-i să ia la pas toate locațiile din Pitești!

Pe lângă calitatea precară a comenzilor telefonice, angajații Pizza Luca uită să menționeze din ce locație se ridică comanda! Mai exact, după o discuție de aproximativ 10 minute pentru un singur produs, dispecerul de serviciu a spus clientului să vină în aproximativ jumătate de oră să ridice comanda.

Distribuie prietenilor

Toate bune și frumoase, până aici! Clentul s-a dus la pizzeria de lângă CNL IC Brătianu, unde a fost anunțat că trebuie să meargă la noua locație de la Casa Cărții. Acesta s-a conformat, a intrat să ridice comanda, dar stupoare! Nici aici nu era! Angajații l-au trimis mai departe în Frații Golești!

Cu asemenea servire, ne întrebăm cine se face vinovat? Pizza Luca pentru că nu își instruiește angajații cum trebuie sau personalul care lucrează pentru ca să treacă timpul? Astfel, pizzeria riscă să rămână fără clienți, iar cele trei locații din Pitești ar putea dispărea dacă nu își vor schimba comportamentul față de clienți!