prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Plăți controversate! FC Argeș – acte de caritate pentru Vlădoiu!

Jean Vlădoiu, fostul manager sportiv al FC Argeș, nu a plecat pcu mâna goală după despărțirea de clubul din Trivale, ci conducerea clubului i-a acceptat cererea a primi salarii compensatorii. Acest aspect a fost dezvăluit chiar astăzi de către departamentul de comunicare al echipei alb-violete, în condițiile în care Vlădoiu a acuzat în presa centrală că „vulturii” ar avea probleme financiare.

CITEȘTE ȘI: „DUMNEZEU SĂ TE IERTE, DARIA! IARTĂ-NE!” STRIGĂT DE DURERE DUPĂ MOARTEA CUTREMURĂTOARE A UNEI ADOLESCENTE DE 17 ANI!

Pe lângă explicațiile legate de transferurile și contractele păguboase pentru club încheiate de tandemul Vlădoiu – Prepeliță, a mai fost dezvăluit faptul că în înțelegerea dintre fostul manager sportiv și club nu a existat clauza prin care acesta să plece cu salarii compensatorii. Cum, necum, Vlădiu s-a răzgândit în momentul în care și-a dat demisia și a cerut o anumită sumă de bani. Conducerea clubului a acceptat să-i plătească „din respect față de ce reprezintă ca jucător pentru istoria Argeșului, dar și din respect față de aportul său la calificarea echipei în Play-off-ul Ligii 1”.

Iată comunicarea oficială: „Este important să facem o precizare și despre plecarea dlui Vlădoiu de la clubul FC Argeș. Dumnealui a fost cel care a solicitat rezilierea contractului, clubul FC Argeș nefiind obligat în această situație să îi plătească salarii compensatorii. Totuși, dl Vădoiu a condiționat această reziliere prin plata eșalonată a unor salarii compensatorii de către clubul nostru. Din respect față de ce reprezintă ca jucător pentru istoria Argeșului, dar și din respect față de aportul său la calificarea echipei în Play-off-ul Ligii 1 și în semifinalele Cupei României (sezonul 2021/22), clubul nostru a acceptat cererea dlui Vlădoiu, chiar dacă această condiție nu era o obligație contractuală” a dezvăluit conducerea FC Argeș într-un comunicat de presă postat pe pagina oficială a clubului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs