A plecat de acasă și l-au găsit mort în albia râului Bratia

127

A plecat de acasă și l-au găsit mort în albia râului Bratia. Bărbatul, plecase pe 3 ianuarie, seara, la un magazin din apropierea casei. Pentru a putea ajunge la magazinul sătesc, omul trebuia să traverseze o punte pietonală peste răul Bratia. Bărbatul de 44 de ani, din Vladesti, era fără ocupaţie.

Acest traseu îl făcea des, numai că pe 3 ianuarie, a avut ghinion, astfel că a alunecat sau s-a dezechilibrat şi a căzut în apa rece ca gheaţa.

Bărbatul decedat, a fost văzut zăcând în Bratia de un bărbat din Vlădeşti care se afla în trecere prin zona respectivă.
Acesta a anunţat imediat la 112 descoperirea macabră, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung pentru scoaterea persoanei decedate din albia râului Bratia, comuna Vlădești. Pompierii au intervenit cu un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

La faţa locului s-a deplasat şi echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz urmând să stabilească ce s-a întâmplat cu bărbatul de 44 de ani din Vlădeşti.
Trupul neînsufleţit al avestuia a fost transferat la SML Argeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.