prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ploi sângerii și furtuni de praf timp de două zile în România! Cine va fi afectat direct?

Ploi sângerii și furtuni de praf timp de două zile în România! Cine va fi afectat direct?

Un nor imens de praf saharian traversează teritoriul țării noastre, fenomene meteorologice anormale făcându-și, deja, simțite prezența. Furtuni de nisip roșu saharian dar și ploi sângerii au apărut încă de azi dimineață în vestul țării. Vor continua și în alte regiuni precum Crișana, Banat, Oltenia, local în Transilvania și pe spații restrânse în zona Munteniei.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”
Aceste concentrații au ajuns și peste zona geografică a țării noastre. Așa cum se întâmplă atunci când el se află în suspensie deasupra solului, în momentul în care apar și precipitațiile, el este adus la nivelul solului și îi regăsim pe obiecte, în special pe mașini.
Praful saharian apare la trecerea dintre sezonul rece și sezonul cald, în principal în primăvara și toamna. Ploile roșii sunt destul de periculoase afectând destul de des atât vegetația cât și case, mașini sau orice are expunere directă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs