PNL Argeș: „Fost CAP-ist și actual șef al PSD, Ion Mînzînă este frustrat de studiile prefectului și ale managerului SJU Pitești”

„Precum un colhoznic ajuns în vârful cooperativei pesediste, Ion Mînzînă i-a atacat pe prefectul județului Argeș, Emanuel Soare și pe proaspătul manager al Spitalului Județean de Urgență, Tiberiu Irimia tocmai acolo unde ar trebui să tacă, la capitolul studii. Fost lăcătuș mecanic și fost CAP-ist (nici măcar șef de CAP), Ion Mînzînă a ținut să critice activitatea profesională și studiile celor doi, într-un moment în care atât prefectul Emanuel Soare cât și doctorul Tiberiu Irimia depun un efort uriaș să repare ce a stricat PSD-ul, ani la rând, în județul Argeș.
“Atacul lui Ion Mînzînă la adresa colegilor noștri este penibil. Nu este posibil ca un om care a terminat facultatea în 7 ani, care și-a făcut studiile la apelul de seară, să atace un conferențiar universitar doctor, cum este Emanuel Soare, să atace un doctor de prestigiu și manager al unui spital privat cum este Tiberiu Irimia. Cred, de fapt, că acest comportament al lui Ion Mînzînă vine tocmai din frustrarea sa de a nu depăși nivelul unui fost CAP-ist, când vine vorba de educație. Mă întreb cu ce au greșit membrii serioși ai PSD să fie conduși de un astfel de om? Mă întreb cum poate un repetent să critice doi oameni cu doctorate în domeniile lor de activitate? Și tocmai pentru a nu ne lansa noi într-o analiză comparativă a studiilor celor trei, vă prezentăm CV-ul șefului PSD, Ion Mînzînă, al prefectului Emanuel Soare și CV-ul proaspătului manager al Spitalului Județean, Tiberiu Irimia”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan.
Dacă CV-ul șefului PSD se limitează la două pagini, fiind înghesuit și stagiul militar să fie mai stufos, CV-ul prefectului județului Argeș se întinde pe 10 pagini de studii, de proiecte realizate, de participări la conferințe, de cărți publicate” transmite PNL Argeș printr-un comunicat de presă remis.