PNL Argeș: „ÎN GRUPUL DE PUCIȘTI DIN PNL VEȚI GĂSI ADEVĂRAȚII BLATIȘTI CU CIUMA ROȘIE! IATĂ DOVEZILE!”

DISTRIBUIȚI
pnl general2

Grupul de puciști din PNL Argeș revine cu un nou atac, la fel de slab și neîntemeiat ca cele precedente.
Întregul atac se bazează pe ideea falsă că o parte din conducerea PNL Argeș, reprezentată de Adrian Miuțescu, ”face blat cu PSD”.
În primul rând, PNL Argeș transmite tuturor votanților săi tradiționali că persoanele care fac astfel de afirmații nu s-au expus niciodată în lupta politică nici măcar cu o declarație simplă împotriva PSD, nemaivorbind de acțiuni concrete.
Adrian Miuțescu a declarat: ”Puciștii au păstrat întotdeauna discreția, stând la distanță de orice conflict cu ciuma roșie, nepronunțând niciodată, în context critic, numele vreunui lider PSD care, de ani buni, abuzează Piteștiul și Argeșul. Probabil că le este frică.”
În al doilea rând, cel mai corect este să trecem în revistă lupta anti-PSD pe care conducerea PNL Argeș a dus-o până acum, așa încât să nu existe nici un dubiu:
## Consilierii Județeni PNL au declanșat o grevă japoneză și au avut o reacție publică deosebit de virulentă împotriva actualului președinte al CJ Argeș, Dan Manu, în momentul în care acesta a vrut să-și facă propriul său ”Corp de Control” prin care să controleze activitatea administrației publice din județul Argeș. Liberalii l-au numit pe Dan Manu ”dictator”, iar grupul de puciști, evident, a tăcut! De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.
## Grupul PNL din CJ Argeș a făcut front comun, alături de celelalte partide din opoziție, împotriva lui Dan Manu atunci când acesta a vrut să-l concedieze abuziv pe directorul de la Evidența Populației. Mai mult, au denunțat public abuzul de a fi parte într-un proces în care nu aveau ce să caute. Grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.
## Grupul PNL din CJ Argeș a votat împotriva majorării salariilor din administrația publică locală. Acele măriri aberante n-au fost condiționate niciodată de responsabilități pe măsură. Așa se face că, astăzi, în CJ Argeș sunt salarii de zeci de mii de lei încasate de oameni care nu fac nimic. Grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.
 ## Grupul PNL din CJ Argeș a reacționat, de fiecare dată, împotriva unor rectificări bugetare aberante care lăsau investițiile pe dinafară, în favoarea unor cheltuieli lipsite de orice logică, cum ar fi propaganda politică mascată de ”acțiuni culturale”. Grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.
## Grupul PNL din CJ Argeș a spus mereu că nu este normal ca județul Argeș să fie pe locul 3 pe țară la cheltuielile cu asistența socială, acest lucru încurajând lenea, abandonul și sărăcia. Oameni apți de muncă sunt ținuți pe bani publici, pentru voturi. Când liberalii din CJ au spus asta, grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.
## Adevărații liberali au organizat mitinguri de proporții atunci când PSD a vrut să masacreze justiția (toți ne amintim de Ordonanța 13) și au participat la mitigul de la București când jandarmii au bătut și au gazat populația. Grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.
## Adevărații liberali au fost la sute de emisiuni și conferinșe de presă în care au denunțat, punctual, fiecare abuz făcut de PSD. Este și aceasta o luptă zilnică, o formă de rezistență. Grupul de puciști ce a făcut? Grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.
## Liberalii din Consiliul Local Pitești au introdus un proiect prin care să i se retragă titlul de cetățean de onoare omului care ani de zile a fost ”tătuca” PSD, Constantin Nicolescu. Grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD. 

## Liberalii din CL Pitești au încercat să implementeze în municipiu învățământul dual. Ar fi avut nevoie, poate, și de sprijinul puciștilor, dacă aceștia ar fi fost adevărați liberali. Dar… Grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.
## Liberalii din CL Pitești au făcut nenumărate demersuri pentru implementarea unor proiecte pentru municipiu. Dar aceste proiecte sunt permanent sabotate de către PSD și nu au niciodată loc pe ordinea de zi. Dacă puciștii ar fi fost liberali adevărați, ar fi venit alături de colegii lor, să-i sprijine și să ceară PSD punerea pe ordinea de zi a unor proiecte bune pentru comunitate. Dar, nu! Grupul de puciști a tăcut. De ce? Pentru că le este frică să lupte cu PSD.   Exemplele pot continua la infinit.

Acum este limpede pentru toată lumea că fumigenele puciștilor nu sunt decât tentative nereușite prin care PSD vrea să destabilizeze cel mai puternic partid din opoziție.
Noi, adevărații liberali, vom continua lupta cu ciuma roșie, iar lor, puciștilor le transmitem simplu: ”Nu aveși nicio șansă, fiindcă voi sunteți cei care faceți blat cu PSD! Vă atacați permanent colegii, în loc să-i atacați pe PSD-iștii care, de ani de zile, distrug Argeșul și Piteștiul!”