PNL Argeș se mută în casă nouă!

PNL ARGES SIGLA

Liberalii argeșeni au renunțat la sediul din spatele Liceului Zinca! După o serie de negocieri duse cu ALDE Argeș, peneliștii au decis să își mute activitatea în sediul de campanie de la alegerile prezidențiale din cartierul Nord.

Deși a durat mai bine de un an de când s-a apobat în Consiliul Local Pitești, timp în care clădirea a fost reabilitată (coperișul reparat, toate camerele renovate și modernizate), liberalii vor avea spațiu pentru a organiza cat mai bine cele două campanii din acest an.

„După 30 de ani pe care i-am petrecut aici, sunt puțin nostalgic. Am petrecut momente bune și rele, dar acesta va rămâne un sediu de suflet pentru mine. Va avea sala de conferințe, sală de ședințe, cabinetul președintelui și cabinet parlamentar. Vreau să fie un sediu modern și sper că ne va purta noroc” a spus Miuțescu.

Mai mult, liberalii au de gând să înființeze un muzeu al PNL Argeș prin care să arate tuturor ce au însemnat liberalii în Argeș, dar și un monument comemorativ pentru personalitățile și oamenii politici care au  suferit și murit în Înschisoarea Pitești.