PNL fierbe după decizia lui Marcel Vela privind acordul cu BOR!

Decizia lui Marcel Vela privind acordul cu BOR a creat nemulțumiri în cadrul PNL! Deputatul PNL Virgil Guran a spus miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că acordul nu crede că se va anula, dar că cel mai probabil se vor lua măsuri suplimentare. „Se va lua o hotărâre și se va comunica după terminarea ședinței”, a spus Guran.

„Nu cred că se va anula (c.n. acordul MAI-BOR), dar probabil se vor lua măsuri suplimentare pentru a fi siguri că nu se răspândește coronavirusul. Vom vedea la sfârșitul ședinței. Orice lucru trebuie discutat”, a spus Guran.

Distribuie prietenilor

Întrebat cum s-a luat această decizie, Guran a răspuns: „Ministrul Sănătății a spus că e bine să privim mai profund și să vedem ce măsuri luăm. Nu a spus ministrul Sănătății că nu este de acord cu această măsură, ci că trebuie văzut ce măsuri suplimentare trebuie luate. Trebuie găsită o soluție pentru a preveni riscul de îmbolnăvire și atunci măsurile trebuie să fie foarte drastice. Se va lua o hotărâre și se va comunica după terminarea ședinței”.

„Dacă nu se găsește o soluție, e posibil să se anuleze, de ce nu?”, a mai spus Guran.