Politician argeșean, din PMP, înapoi la UNPR!

7

Un fost lider UNPR și ulterior PMP s-a întors la origini. Nichifor bălan a ales să se reîntoarcă la partidul lui Gabriel Oprea și să îi lase în urmă pe colegii de la PMP Argeș.
Fost președinte interimar la UNPR Argeș și fost prim-vicepreședinte PMP Argeș s-a alăturat progresisștilor după desființarea fuziunii dintre partidele lui traian băsescu și gabriel oprea. După Congresul de anul trecut, când s-a luat decizia ca cele două partide să rămână de sine stătătoare, Bălan s-a întors să conducă echipa UNPR, chiar dacă la viitoarele alegeri, procentele vor fi mult mai mici.
În 2016, după fuziunea făcută între PMP și UNPR (în speranța că unii uneperiști vor prinde pe undeva un fotoliu de consilier local, județean sau chiar de primar), Nichifor Bălan milita pentru ca voturile argeșenilor să se ducă către Partidul Mișcarea Populară.
După eșecul de atunci, uneperiștii s-au dezis de populari și au atacat la Curtea de Apel bucurești fuziunea. La aproape un an de atunci, Gabriel Oprea a venit oficial și a anunțat reînvierea UNPR.
Și cum pofta după funcții politice nu e mică, așa a schimbat și Nichifor Bălan numele grupului ”Susținătorii PMP” în ”susținătorii UNPR – România”.