Politicienii au absentat de la festivitățile de deschidere a noului an școlar la Câmpulung!

49

Numai au ministru al Educației, politicienii sau așa zișii politicieni au absentat de la festivitățile de deschidere a noului an școlar la Câmpulung! Dacă până anul acesta roiau în jurul Ecaterinei Andronescu, ministrul care onora cu prezența festivitatea de deschidere a noului an școlar la cea mai dotată instituție de învățământ din România, de data aceasta senatorul Gheorghe Marin, secretarii de stat, consilierii județeni, consilierii locali au uita cu desăvârșire de deschiderea școlilor.

Primarul Liviu Țâroiu și viceprimarul Mărgărin Blidaru au fost cei care s-au împărțit între cele 6 licee din Câmpulung și cele 4 școli gimnaziale, pentru că toate instituțiile de învățământ au avut festivitatea cam la aceeași oră.

Senatorul Gheorghe Marin a dat bună dimineața un colegiu după care în stilul lui caracteristic a tulit-o. Nici la Colegiul Pedagogic Carol I nu s-au înghesuit politicienii chiar dacă Î.P.S Calinic i-a onorat cu prezența pe cei de aici. Probabil dacă ar fi fost campanie electorală altfel ar fi stat lucrurile și ținând cont că a picat totul într-o zi de luni…nici iarba nu crește!