Polițist în intersecție, limbaj de cartier: ”Să vezi ce amendă îţi dau eu ţie, f….. morţii mă-tii”

Un şofer din Bucureşti susţine că a fost înjurat şi scuipat de un poliţist de la Rutieră, după ce l-a tras pe dreapta pe motiv că i-ar fi spus că îşi bate joc de participanţii la trafic, blocaţi minute în şir din cauza unei coloane oficiale. Tânărul Cristian Voinea povesteşte pe Facebook că se deplasa marţi seară cu maşina personală dinspre Buzeşti spre Ion Mihalache, iar la inetrsecţia cu Titulescu a stat la semafor aproape  10 minute.

Distribuie prietenilor

„În intersecţie, doi agenţi făceau loc pentru o coloană oficială, în timp ce câteva zeci de maşini nu se mişcau de minute bune. 
Ei bine, în momentul în care am trecut prin intersecţie şi am ajuns în dreptul agentului, i-am zis următoarele „Va bateţi joc, bă!” Atât! Şi am avansat încă 5 metri. În doua secunde, agentul mi-a bătut în geam şi mi-a spus să trag pe dreapta, ceea ce am şi facut. 
”Sunt agentul P.  Robert!* Actele dumneavoastră, vă rog”. După înca trei secunde, în care a văzut că sunt singur în maşină, a început avalanşa: „Pe cine morţii mă-tii înjuri, bă, căcatule! ?”. Şi bam, un scuipat pe obrazul meu stâng. „Băga-mi-aş p…. în mă-ta să-mi bag!”. Bam, al doilea scuipat! Asta în timp ce îi înmânam documentele. „Să vezi ce amendă îţi dau eu ţie, f….. morţii mă-tii!””, povesteşte pe Facebook, Voinea.