prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Polițist spânzurat în curtea liceului! Ce l-a împins la gestul șocant!

Scene cumplite în curtea unui liceu din Fierbinți Târg, unde un polițist de doar 26 de ani a fost găsit spânzurat noaptea trecută, puțin după miezul nopții. Descoperirea șocantă a fost făcută de paznicul unității școlare, care a anunțat imediat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat colegii tânărului, dar și un echipaj medical. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru polițist și au declarat decesul.

„Poliția orașului Fierbinți Târg a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță. În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare” precizează IPJ Ialomița.

Potrivit unor surse neoficiale, citate de presa locală, tânărul polițist ar fi avut probleme în relația cu iubita sa, acesta fiind și motivul pentru care a recurs la gestul extrem. Mai mult, în ultima sa postare de pe Facebook, tânărul poliţist spune: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.