Polițista gravidă în 6 luni – lovită de rromii din Hârsești!

47
Un tânăr din județul Argeș a fost arestat după e a lovit o polițistă gravidă. Incidentul șocant a avut loc pe 21 mai, însă detaliile au ieșit la iveală abia acum. Surse judiciare au dezvăluit că în ciuda faptului că era însărcinată, polițista a reușit să îndepărteze agresorii care încercau să lovească o femeie leșinată.

O polițistă însărcinată a reușit să domolească două grupuri care intraseră în conflict, în comuna Hârtieşti, județul Argeș, chiar dacă unul dintre indivizii implicați în altercație a tras-o de păr și a lovit-o în burtă. Oficiali din Poliția Argeș au dezvăluit, pentru EVZ, că agenta de la Secția Rurală Hârtieşti a intervenit, alături de un coleg, la solicitarea Ambulanței, după ce echipajul medical a fost chemat pentru că o femeie leșinase.
În momentul când au ajuns la fața locului, polițiștii au fost asaltați de mai mulți membri ai unei familii care se răfuiau cu rudele celei leșinate. O femeie a încercat să intre în ambulanță ca să o scoată pe victimă, moment în care polițista a intervenit și a puverizat un spray lacrimogen, pentru a domoli spiritele. Atunci, un bărbat de 29 de ani a tras-o de păr și de haine pe agentă, rupându-i uniforma. A intervenit colegul polițistei care a evitat, însă, să scoată pistolul, pentru a nu escalada conflictul. În sprijinul celor doi polițiști au venit, în scurt timp, colegii lor de la IPJ Argeș. Agresorul a fost reținut și, ulterior, arestat.