Poliţiştii au aplicat 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.080 de lei

0

Aproape 1.100 de persoane au fost verificate de polițiști doar în cadrul acțiunilor din ultimele 24 de ore, în privința respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, restaurante, terase, precum şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

În ziua precedentă au fost organizate 37 de acțiuni punctuale (din care 32 de acțiuni independente ale polițiștilor, 3 cu reprezentanți ai I.S.U. Argeș și Poliție Locală, 1 cu lucrători I.J.J. Argeș, respectiv 1 cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, atât în mediul urban cât și în mediul rural, cu precădere zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

Distribuie prietenilor

Polițiștii au verificat, în total, 1.413 persoane, iar dintre acestea, 1.098 în cadrul acțiunilor punctuale. Totodată, 244 de autovehicule au fost verificate, din care 105 mijloace de transport în comun. De asemenea, 115 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către persoanl și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.080 de lei.