Poliţiștii din Pitești pe urmele lui Leo de la Strehaia! Riscă 7 ani de închisoare!

68
leo_strehaia, dana_criminala, renata, politie, proxenetism, santaj

Leo de la Strehaia este cautat de politie! Desi apare seara de seara la televizor, printul tiganilor refuza sa se prezinte in fata anchetatorilor de la Pitesti dupa ce le-a depus plangere Renatei si Danei Criminala pentru inselaciune si proxenetism. Viata amoroasa a lui Leo de la Strehaia a ajuns in atentia politiei si a DNA-ului din Pitesti cu mult timp inainte ca aceasta sa capete nuante de telenovela fara sfarsit. In urma cu trei ani, Leo a depus plangeri la politia din Pitesti pentru Renata si mama acesteia, Dana Criminala, acuzandu-le de inselaciune si proxenetism.

“Credeti-ma ca acum un an jumate i-am facut plangere pentru proxenetism la Pitesti mamei Renatei pentru ca si pana atunci imi luasera foarte multi bani.”, marturisea Leo intr-o emisiune tv.

 

De sute de mii de euro l-au pagubit pe Leo cele doua femei, mama si fiica, si tot ele, sustine printisorul, l-au imbolnavit de inima. Doar ca sa se intalneasca cu el, Renata i-ar fi cerut o taxa de 3 mii de euro! Apoi, tot la prima intalnire, bruneta focoasa i-a patruns printisorului pana in adancul portofelului.

“Si ea ce crezi ca-mi spune, pai eu nu ma vand pe o rochie si pe un telefon cum s-au vandut prietenele mele. Zi-mi trei lucruri si eu ti le indeplinesc. Si ea imi zice asa: vreau masina, vreau casa si o geanta hermes.”, marturisea Leo despre dorintele Renatei.

Dupa ce pestisorul auriu i-a indeplinit Renatei toate dorintele, tocand bani in nestire, s-a cam plictisit de ea si a trimis-o inapoi la Pitesti. Leo trecuse la alta tinta, Loredana Chivu, pe care a incercat s-o cucereasca dupa aceleasi metode.

“Vazandu-ma ma-sa ca vreau sa fiu pe bune cu Loredana si i-am cumparat masina, mi-a dat mesaje. Daca o vrei pe Renata inapoi, imi dai 50 mii euro. Asta spunea mama Renatei! Si n-am avut incotro, m-am dus, pana la urma am negociat cu maica-sa, i-am zis ca nu am mai mult, iti dau 30 mii. Si ma-sa a zis bine.”, a povestit Leo.

 

“De fiecare data cand ma impacam cu el, el imi oferea bani ca sa ma impact cu el,  niciodata nu i-am cerut eu bani da-mi suma cutare ca sa ma impac cu tine. Ati vazut si aseara ce a spus, ca-mi ofera suma de 50 mii euro daca vin sa nu stiu ce.”, marturisea Renata.

“Ea e inteleasa cu mama ei, d-aia ii cer sa mearga la detectorul de minciuni.”, se confesa Leo.

N-a ajuns la detectorul de minciuni, dar intreaga poveste a intrat in atentia politistilor de la Pitesti. Dupa ce le-a depus plangere Renatei si Danei pentru inselaciune si proxenetism, dosarul ar fi ajuns chiar si la Directia Nationala Anticoruptie Pitesti! Conform surselor CANCAN.Ro, politistii l-au tot citat pe Leo pentru audieri insa refuza sa se prezinte sau sa retraga plangerea. Acum risca sa fie ridicat cu mandat chiar de pe platoul de filmare unde isi joaca rolul, aproape seara de seara, cu cele doua reclamate.

Leo a mai incercat si in instanta sa-si recupereze bolidul de 60 mii euro pe care i-l facuse cadou, insa, a renuntat la procesul intentat Renatei.

sursa: cancan.ro