Poliţistul sinucigaş, care şi-a ucis băieţelul, era fericit în urmă cu câteva luni! Imagini din ultima vacanţă a familiei

34

Marius Franţescu, un polţist din Piteşti şi-a omorât băieţelul apoi s-a sinucis. S-a întâmplat sâmbătă, la câteva zile după ce poliţistul divorţase de soţia lui, tot poliţistă.

Despărţirea lui Marius Franţescu de Alina, soţia sa de ani buni, cu care formase o familie frumoasă şi fericită, aşa cum credeau apropiaţii, a fost un şoc pentru mulţi. În vară, Marius Franţescu, cu soţia şi băieţelul lor de trei ani, au fost în vacanţă la mare. Iar pozele din respectiva vacanţă arată o familie fericită, nimic parcă nu prevestea nenorocirea. În imagini, toţi trei zâmbesc fericiţi.

De altfel, Marius credea că are tot ce şi-a dorit alături de Alina. Când au aflat că vor deveni părinţi, cei doi şi-au cumpărat şi prima lor casă împreună. Erau polţişti amândoi, şi conform declaraţiilor de avere făcute publice, nu aveau averi, aşa că au făcut în 2014 un credit ”Prima casă”, cu care şi-au cumpărat apartamentul la care visau.

În urmă cu o săptămână însă, cei doi au pus capăt căsniciei. Au făcut-o într-un mod civilizat, dacă e să luăm în calcul că au divorţat la notar şi că au decis să-şi împartă custodia băieţelului lor, Luca.

Sâmbătă, Luca era în grija tatălui său, când Alina a venit să-l ia şi a descoperit tragedia. Marius Franţescu îşi împuşcase băieţelul şi apoi se omorâse şi el, cu pistolul din dotare. Motivul, spun apropiaţii, ar fi fost răzbunarea din cauza geloziei. Se pare că Marius Franţescu ar fi aflat că fosta sa soţie are o relaţie cu un alt bărbat, coleg de serviciu.