Pompier argeșean, campion internațional!

DISTRIBUIȚI

Plutonierul major Tistuleasa Mihai de la Detașamentul de Pompieri Pitești a obținut două medalii de argint  la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor desfăşurate, în perioada 06 – 16 august a.c., la Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Competiţia a reunit peste 10.000 de poliţişti şi pompieri din întreaga lume, care s-au întrecut la peste 60 de discipline sportive.
De ani buni, Tistu, cum îi spun colegii, onorează cu rezultate excepţionale la diverse competiţii, interne și internaţionale, unde duce constant România și judetul Argeș pe podiumul câştigătorilor.

De această dată, el a obținut locul doi la  disciplina rowing indoor, la 500 m și 2000 m, dar și un merituos loc V la judo, categoria 73 kg, barbați peste 30 de ani, ținând cont de faptul că sportivul nostru a fost accidentat la o mână.

Amintim faptul că, în 2015, el a obținut la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor desfăşurate  în ținutul Fairfax din nordul statului Virginia, Statele Unite ale Americii, două medalii de argint la judo.

Rezultatele obținute de pompierul argeșean demonstrează încă o dată că latura sportivă completează suita calităților pe care pompierii le dețin: curaj, devotament și onoare.