Prefectul de Argeș: „Vom avea toleranță zero față de proprietarii de localuri care vor organiza petreceri fără să respecte măsurile”

Localurile din Pitești facă petreceri private fără a respecta măsurile de prevenire antiCOVID. Prefectul Emanuel Soare susține că sunt sesizări primite de către Prefectură, că anumite localuri au organizat, în interior, evenimente cu mai mult de 20 de persoane.

„Cel mai important lucru din acest moment îl reprezintă moda petrecerilor private în spații închise. Am avut sesizări că au fost făcute petreceri cu cunoștința patronilor cu mai mult de 20 de persoane. Trebuie să înțeleagă că indiferent de cât de mare este spațiul, numărul maxim este de 20 de participanți. Vom avea toleranță zero față de proprietarii care vor organiza petreceri fără să respecte măsurile.

Distribuie prietenilor

Trebuiesc aplicate sancțiunile conform legii și autoritățile locale trebuie să ia atitudine. Dacă spitalele vor fi pline, nu vor avea câtig moral sau elctoral. Nu este normal ca anumite autorități să mizeze pe anumite măsuri, iar altele să saboteze.

Sunt sigur că cetățenii vor înțelege că aceste măsuri sunt în interesul lor” a spus Soare.