prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Prefectul Radu Perianu: „Sănătatea argeșenilor nu trebuie să aibă culoare politică!”

Seria de controale în unitățile sanitare din județul Argeș va continua, a anunțat prefectul Radu Perianu. În urma controalelor de la Spitalul Județean Argeș și a reacțiilor apărute, reprezentantul Executivului în teriotroiu a spus că sănătatea argeșenilor nu trebuie să fie un subiect de dezbatere, iar neregulile descoperite să fie remediate cât mai repede.

„Această acțiune se pare că a deranjat anumiți factori. Aceste controale vor continua. Sănătatea argeșenilor nu trebuie să aibă culoare politică. Toți factorii implicați trebuie să pună umărul pentru a crește calitatea serviciilor medicale. În momentul în care voi avea datele finale de la controalele de la SJU le voi înainta factorilor decidenți. Din punctul meu de vedere, cheltuielile cu sănătatea au crescut în ultima perioadă și trebuie să se regăsească și în serviciile oferite. Vom face controale și la Spitalul Câmpulung. Eu sper ca interimatul se va rezolva și sper ca acest interimat să nu fi afectat calitatea actului medical din Câmpulung. Așa cum am procedat și la Spitalul Județean, orice nereguli descoperite de inspectori, exact așa le voi aduce la cunoștința publică” a anunțtat Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs