prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Premieră la FC Argeș! Vintilă – schimbare totală de tactică!

Meciul amical dintre FC Argeș și CSA Steaua a adus o premieră în alegerea jucătorilor care intră pe teren și ar putea, chiar aduce, o primă victorie pentru alb violeți. Bogdan Argeș Vintilă,antrenorul echipei piteștene, își evaluează elevii astăzi cu ocazia amicalului cu roș albaștrii, și a ales să bage pe teren mai mulți fotbaliști de la Academia de Juniori.

Yanis Pârvu, Gino Oprescu sau Andrei Stoica au fost aleși să joace alături de echipa mare în amicalul de pe Stadionul Nicolae Dobri. Până în minutul 75, Yanis a avut o ocazie de gol și a reușit, în câteva rânduri, să se facă remarcat pe teren, iar în minutul 80 a avut o pasă decisivă prin care Vianna a adus scorul la 3-0 pentru vulturi.

De precizat este faptul că Yanis Pârvu este al doilea cel mai tânăr fotbalist care debutează în Liga I după Nicolae Dobrin. „Gâscanul” a debutat la 14 ani și 7 luni, iar Pârvu la 15 ani și două luni.

De asemenea, în urma jocului prestat de juniori, rămâne de văzut dacă Vintilă va alege să folosească această formulă cu juniorii și în etapele din Superligă sau din Cupa României. În altă ordine de idei, jocul celor trei tineri pare să reconfirme faptul că FC Argeș a recreat pepiniera pe care a avut-o în perioada de glorie, astfel încât peste câțiva ani componența echipei alb-violete să fie formată în mare parte de jucători piteșteni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs