Premierul Ludovic Orban, lămuriri despre petrecerile de Revelion. Categioric, acestea vor fi…

0

Premierul Ludovic Orban a adus recent lămuriri despre sărbătorile de iarnă. Acesta a declarant că, nu vom putea participa lapetrecerile de Revelion. Deasemenea a porecizat că, dacă dorim, ne putem caza la hotel, însă petrecerile sunt interzise.

Distribuie prietenilor

„Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu. Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri. Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne.

Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”, a declarat premierul Ludovic Orban.